ویزای استرالیا | ویزای توریستی استرالیا ‌| ویزای تحصیلی استرالیا
۹ آذر, ۱۳۹۵
ویزای برزیل | ویزای توریستی برزیل | ویزای تجاری برزیل
۵ دی, ۱۳۹۵

ویزای اتریش | ویزای توریستی اتریش | ویزای تحصیلی اتریش

ویزای اتریش | چگونگی اخذ ویزای اتریش برای ایرانیان | نحوه دریافت روادید اتریش | ویزای تحصیلی اتریش | ویزای کار اتریش

ویزای توریستی کشور اتریش

اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.
اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، بنابراین اگر ایشان قصد ماندن در اتریش را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل ۲ صفحه خالی (امضا شده)
  • اصل گذرنامه های باطل شده (در صورت وجود) و کپی از روادید شینگن
  • فرم ویزا با امضای مسافر
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید، از روبرو و جدید که نباید شامل عینک باشد. موها در آن نباید بیرون باشند و همچنین از آرایش زیاد خودداری شود.
  • ترجمه آلمانی شناسنامه مسافر
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی به همراه فیش حقوقی ۳ ماه گذشته، ارائه روزنامه رسمی پروانه کسب اتحادیه و پروانه مطب برای پزشکان جهت اخذ ویزای اتریش، ضروری است.
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان و دانش آموزان متقاضی ویزای اتریش)
  • گواهی بازنشستگی به همراه فیش حقوقی ۳ ماه گذشته و همچنین کارت بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • لیست بیمه تامین اجتماعی معتبر
  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماهه گذشته با مهر و امضای بانک (گواهی سپرده های درازمدت توسط بانک)
  • ترجمه آلمانی اسناد ملکی سفر

ویزای اتریش: مدت زمان دریافت و مدت اقامت

زمانی که اخذ ویزای اتریش برای شما طول می کشد، حدود ۲ تا ۳ هفته می باشد. همچنین این ویزا نیاز به ۱۰ الی ۱۴ روز اقامت دارد. ما در آذرگشت آسمان تمامی کارهای اخذ ویزای اتریش را برای شما انجام می‌دهیم. کافیست با شماره تلفن ۲۲۸۸۱۰۹۹ تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: ویزای تحصیلی اتریش | ویزای نوع d اتریش | وقت سفارت اتریش فوری | سفارت اتریش تایید مدارک | سایت سفارت اتریش | ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشه | سفارت اتریش کلاس زبان آلمانی | شرایط اقامت در اتریش | شرایط کار در اتریش | پناهندگی به اتریش | اقامت اتریش با خرید ملک | شرایط زندگی در اتریش | مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری | اتریش پناهندگی | کشور اتریش برای زندگی | اتریش وین | آب و هوای اتریش | اتریش کالجها و دانشگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *