دریافت ویزای ایران | ویزای فرودگاهی ایران | ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران

شما می توانید با مراجعه حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام به اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران هستند اقدام به این کار کنید، مدت زمان صدور روادید کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.

در این روش آژانس های مسافرتی دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده (میهمان) صادر می کنند. در صورتی که بخش روادید وزارت امور خارجه دولت جمهوری اسلامی ایران با دعوتنامه موافقت کند، شماره تایید (confirmation number) به آژانس مسافرتی اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران، ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.

مدت زمان انجام مراحل اخذ دعوتنامه توریستی ایران (ویزای ایران) ۷ الی ۱۰ روز کاری می‌باشد.

مدت اعتبار ویزای ایران سه ماه است و با این ویزا میهمانان و مسافران می‌توانند به مدت ۳۰ روز در ایران اقامت داشته باشند. البته این مدت زمان با موافقت امور کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تا ۶۰ روز قابل تمدید است.

ذکر این نکته ضروری است که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

محل اخذ روادید توسط میهمان مشخص می‌گردد.

اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران:

  • مشخصات میزبان (دعوت کننده)
  • آدرس و شماره تماس منزل و محل کار
  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  • شماره ملی میزبان
  • اسکن رنگی گذرنامه میهمان
  • آدرس مکان اقامتی میهمان

مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران:

  • مشخصات شرکت میزبان (دعوت کننده) شامل: نام و شماره ثبت و آدرس و شماره تماس شرکت
  • آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
  • موضوع دعوتنامه
  • اسکن روزنامه رسمی شرکت
  • اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
  • اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده
  • اسکن گذرنامه میهمان (دعوت شونده)
  • آدرس دقیق مکان اقامتی میهمان

ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه:

جهت دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق می‌توانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است که اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه می‌توانند بدون ویزا ایران و فقط با داشتن گذرنامه معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند.

همچنین اتباع کشور هند مجاز به ورود از مبادی فرودگاهی به جمهوری اسلامی نمی باشند و می بایست با مراجعه به نمایندگی ها و سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران نسبت به اخذ روادید توریستی ایران اقدام نمایند.

توجه: کلیه اتباع افغانی که در افغانستان و یا دیگر نقاط جهان زندگی می‌کنند، می‌بایست برای درخواست روادید شخصا به نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در محل زندگی خود مراجعه نمایند. لذا وزارت امور خارجه درخواست آژانس های مسافرتی، در رابطه با ویزای ایران برای اتباع افغانی را نمی‌پذیرد.

هزینه ویزای ایران برای اتباع خارجی ۵۰٫۰۰۰ تومان است.

آژانس مسافرتی آذرگشت آسمان برگزار کننده مستقیم تورهای ورودی با همکاری کادری مجرب کلیه خدمات را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت ارائه می‌نماید.

لطفا فایل‌های زیر را پس از تکمیل به همراه مدارک مربوطه به ایمیل visa@azargasht.ir ارسال فرمائید و با شماره ۲۲۸۸۱۰۹۹ تماس حاصل فرمائید.

آژانس هواپیمایی آذرگشت دارای کد اخذ ویزا ایران از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

سامانه امور کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

وزارت امور خارجه

کلمات کلیدی: 

ویزا ایران | ویزای ایران | روادید ایران | اخذ روادید ایران | اخذ ویزای ایران | ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران | ویزای فوری ایران | ویزای فرودگاهی ایران | اخذ ویزای ایران برای اتباع افغانی | اخذ ویزای ایران برای اتباع آمریکا | اخذ ویزای ایران برای اتباع کانادا | ویزای توریستی فرودگاهی ایران | قیمت ویزای ایران | ویزای بلند مدت ایران | روادید جمهوری اسلامی ایران | آدرس سفارتهای ایران | اسامی شهرهای دارای سفارت ایران | ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه | اخذ ویزای ایران برای افغانها | قیمت ویزای ایران در افغانستان | روادید تجاری ایران | روادید توریستی ایران | اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و بیگانه | ویزای کار ایران | ویزای کاری ایران iranian visa | visa iran | iranian visa requirements | iran visa requirements for pakistani citizens iran visa on arrival | iranian visa application form | visa apply iran | visa application form | iran visa requirements for indian citizens | iranian visa on arrival

18 دیدگاه ها

  1. برومند گفت:

    سلام. دریافت کد ویزا ایران چند روز زمان می بره؟

  2. آذرگشت گفت:

    با سلام… در ابتدا فرم های مشخصات مهمان و میزبان تکمیل و برای ما ارسال می شود.
    ویزای ایران در دو حالت روادید فرودگاهی و واحد کنسولی صادر می گردد که برای جلوگیری از اتلاف وقت در فرودگاه پیشنهاد می شود مهمان به نزدیک ترین واحد کنسولی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید. که این انتخاب می بایست به اطلاع آژانس برسد.

  3. م.سهرابی گفت:

    با سلام
    می خواستم بپرسم برای اتباع انگلیس هم می شه برای ویزا ایران اقدام کرد؟ لطفا توضیح بدید باید چیکار کنم؟

  4. Tina گفت:

    سلام. مراحل اخذ ویزا برای فرد پاکستانی که با refugee travel documentصادره از انگلستان به ایران سفر می کنه به چه صورت هست؟ باید با تور لیدر ایران گردی کنه؟

  5. alirezs گفت:

    با سلام و خسته نباشی . ببخشید میخواستم بدونم یه مسافر از سنگاپور دارم میخواد بیاد ایران زندگی بکنه دائم . ویزا دائم میخواد .باید چیکار کنه ؟

    • admin گفت:

      با سلام،
      ویزا (روادید) در هر کشور منجمله ایران برای مدت محدودی صادر می شود. اجازه اقامت موقت و یا دائم در ایران منوط به شرایط فرد درخواست کننده و تصمیم اداره اتباع خارجی می باشد. معمولا افرادی که شرایط کاری مشخصی و یا به واسطه ازدواج با فردی ایرانی وارد ایران می شوند می توانند پس از ورود (از طریق ویزای کوتاه مدت) درخواست خود را جهت مجوز اقامت و ویزا بلند مدت ارائه نمایند.

  6. آزاده گفت:

    درود. دوست هندی من که در سال ۲۰۰۸ به دلایل کاری به اسرائیل سفر کرده بود میتواند جهت اخذ ویزا اقدام کند؟ سپاس

    • admin گفت:

      مانعی برای ارائه درخواست ویزای ایران وجود ندارد. در هر صورت وزارت امور خارجه ایران در خصوص صدور و یا رد درخواست روادید مختار خواهد بود.

  7. فاطیما گفت:

    با سلام
    بنده قصد دعوت از دوستم که اسپانیایی هستند رو دارم
    با توجه به اینکه من خانم هستم و ایشون آقا میخواستم لدونم این دلیلی برای رد روادیدشون هست؟
    اگر مانعی هست در این مورد ممنون میشم که اطلاع بدین که در این صورت از سمت برادرم دعوت بشن

  8. میلاد گفت:

    سلام ازهرات یاکابل میخوام ویزاگروهی بگیرم بایدکجاتماس بگیرم ؟

  9. […] داستان لغو روادید بین ایران آذربایجان چیست؟ویزا فرودگاهی […]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *