ورود ثبت نام

ورود به سایت

نام کاربری *
رمزعبور *
مرا بخاطر بسپار

ثبت نام در سایت

فیلدهای ستاره دار (*) ضروری هستند.
نام *
نام کاربری *
رمزعبور *
تکرار رمزعبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

ویزای کانادا

فرقی نمی‌کند انگیزه شما از سفر به کانادا دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش‌های علمی و نمایشگاه‌های تجاری، بازدید از جاذبه‌های گردشگری در قالب تور کانادا، تحصیل و یا استفاده از فرصت‌های مطالعاتی باشد؛ با هر هدف و انگیزه‌ای که بخواهید وارد این کشور شوید ملزم به دریافت ویزای کانادا هستید.

  • مقدمه

    کشوری با تنوع گسترده جغرافیایی که برغم باور عمومی از آب و هوای کانادا، می‌توان گفت اقلیم آن در نواحی مختلف بویژه در مرزهای جنوبی بسیار متفاوت از تصویر ذهنی ما است. آب و هوای کانادا چنان تنوعی دارد که در برخی روزها دمای یک نقطه از آن تا ۳۰ درجه زیر صفر می‌رسد درحالیکه در همان روز دمای شهری دیگر مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد است. کانادا کشوری است برای هر نوع سلیقه و ترجیح.

    در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای کانادا مثل انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه، مدارک لازم و ... را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای کانادا بدست آورید.

  • انواع ویزای کانادا

    ویزا کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و ... است که در ادامه دسته‌بندی کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه گشته است. به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:

    • ویزای موقت کانادا
    • ویزای اقامت دائم کانادا

    برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ قسم ویزای کانادا از دو طریق می‌توان اقدام کرد. ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می‌گویند.

    به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند. اگر چه بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزا کانادا است.

  • مراحل درخواست ویزای کانادا

    همانگونه که پیشتر اشاره شد، برای درخواست ویزا کانادا به دو روش می‌توان اقدام کرد:

    • ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
    • مراجعه حضوری به سفارت

    نخستین گام در ثبت نام آنلاین ویزای کانادا ثبت یک حساب کاربری است. پس از ایجاد حساب کاربری، متقاضیانی که از طریق آنلاین اقدام به ثبت درخواست ویزای کانادا می‌کنند، بعد از واریز آنلاین هزینه ثبت نام یک شماره پیگیری یا Tracking No. دریافت می‌نمایند که تمامی مراحل پیگیری جواب ویزا کانادا درخصوص پرونده از طریق این شماره انجام خواهد شد. پر کردن دقیق و شفاف فرم ۵۲۵۷ مهمترین عامل در موفقیت درخواست شما خواهد بود، بنابراین توصیه می‌کنیم این مهم حتما با مشاوره از موسسات معتبر انجام شود.

    تاکید سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ویزا کانادا، ثبت نام آنلاین است. روشی که هم هزینه بسیار کمتری در مقایسه با مراجعه حضور به سفارت خواهدداشت و هم پیگیری آپ‌دیت پرونده از این طریق بسیار راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود. بدلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران می‌توان گفت ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در حال حاضر بهترین گزینه برای متقاضیان ویزای کانادا بویژه برای ما ایرانیان است.

    مراحل کلی و راهنمای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا به شرح زیر است:

    • ایجاد یک حساب کاربری انحصاری و تکمیل فرم
    • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای کانادا
    • پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
    • دریافت برگه تاییده درخواست به همراه شماره پیگیری
    • دریافت نامه انگشت نگاری
    • حضور در یکی از سفارت خانه های کانادا برای انگشت نگاری
    • بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
    • مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا
  • مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

    مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان ۲ تا ۳ ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با ۹ ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورت‌های قبلی داوطلب نیز با هدف بررسی بهتر سابقه سفر (Travel History) ارائه شوند.

    مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا

    مدارک شناسایی

    • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
    • یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
    • ترجمه شناسنامه
    • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
    • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

    مدارک مالی

    • نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

    مدارک اسناد ملکی

    • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
    • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

    مدارک شغلی

    • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
    • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

    مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا 

    مدارک پذیرش

    • مدرسه یا دانشگاه مد نظر می‌بایت نامه پذیرش را کامل کرده و برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و ارسال نمایید

    مدارک شناسایی

    • پاسپورت متقاضی و همراهان
    • ۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود

    مدارک مالی

    • نامه بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید
    • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
    • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
    • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
    • فیش واریزی تحصیل
    • نامه مالی ساپورت کننده؛ چه شخصی باشد چه موسسه

    مدارک لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

    تمامی موارد اشاره شده در مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی بعلاوه :

    • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
    • رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
    • نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
    • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
    • نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.
    • فرم LMIA
    • رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد
    • ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم
  • کشورهایی که با ویزای کانادا می توان سفر کرد

    لیست کشورها که می‌توان با پاسپورت ایرانی و ویزای‌کانادا به آنها سفر کرد:

    کانادا:   بدیهی است که با ویزای کانادا می‌توانید به کانادا سفر کنید.

    مکزیک: شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان (که می‌توانند با ویزای‌کانادا به مکزیک سفر کنند)
    طول مدت اقامت تا ۶ ماه

     کاستاریکا: شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

    پاناما:  شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    حداقل یک سال از اعتبار ویزای کانادا باید باقی مانده باشد
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

     کوبا: شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    داشتن توریست کارت به همراه ویزای کانادا الزامی است
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

     جمهوری دومینیکن: شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

     آنتیگودا و باربودا:   شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

    مقدونیه:   شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    از اعتبار ویزا باید حداقل ۵ روز بیشتر از تاریخ خروج از مقدونیه باقی مانده باشد
    طول مدت اقامت تا ۱۵ روز

    بریتانیای کبیر: شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    صرفا در مسیر رفت یا برگشت سفر به کانادا و به صورت توقف کمتر از ۲۴ ساعت ترانزیت قابل استفاده است
    طول مدت اقامت کمتر از ۲۴ ساعت

    قطر:  شامل دارندگان پاسپورت‌ همه کشورهای جهان
    برای سفر به قطر نمی‌توان صرفا با ویزای کانادا اقدام کرد. اما داشتن ویزای کانادا اجازه می‌دهد تا بتوان ویزای الکترونیکی قطر را در بدو ورود در فرودگاه دریافت کرد
    طول مدت اقامت تا ۱ ماه

    عمان:  شامل دارندگان پاسپورت کشورهای آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، بوتان، بوسنی و هرزگوین، چین، کاستاریکا، کوبا، السالوادور، گرجستان، گواتمالا، هندوراس، هندوستان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، مالدیو، مکزیک، نیکاراگوئه، پاناما، پرو، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و ویتنام
    داشتن ویزای کانادا اجازه می‌دهد تا بتوان ویزای الکترونیکی عمان را دریافت کرد.

ORVIBO

همراه همیشگی شما
با آذرگشت، دور دنیا سفر کنید

شبکه های اجتماعی

تمامی حقوق این سایت برای آژانس مسافرتی آذرگشت آسمان محفوظ است.